Ünal Aysal İspanyol ve İtalyan takımlarını istiyor

Ünal Aysal İspanyol ve İtalyan takımlarını istiyor

Türk Telekom Arena'da Opel ile yapılan sponsorluk anlaşmasında Ünal Aysal şampiyonlar ligi kurası için konuştu.

2012.12.18 17:52 - Son Güncellenme: 2012.12.18 17:53 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ünal Aysal İspanyol ve İtalyan takımlarını istiyor

Türk Telekom Arena'da Opel ile yapılan sponsorluk anlaşmasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ile Galatasaray İcra Kurulu Başkanı ve Sportif A.Ş Genel Müdürü Lutfi Arıboğan katıldı.
İSPANYOL VE İTALYAN TAKIMLARINI İSTİYORUM

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda takımına güvendiğini söyleyen Aysal, ''Kısmette ne varsa o çıkar. Benim gönlümden İspanyol ve Alman takımları geçiyor. Bir Fransız atasözü var; 'Yemek yedikçe iştah açılır' diye. Hedefimiz gruplardan çıkmaktı ama önümüzdeki hedefleri de teker teker karşılamak durumundayız. Ekibimize ve oyuncularıma güveniyorum. Bir tur daha atlama kapasitemiz var'' diye konuştu.
SALDIRIYI KINADI

Bağdat Caddesi'nde açılan GSStore'a yapılan saldırı hakkında da konuşan Aysal, ''Bu saldırı sporun üzücü tarafı. Bunlar, fanatizmin, ülkemizi son 10-15 senede getirdiği etkiler. Zaman içinde kurtulacağız bunlardan inşallah. Türk sporseverinin bu olaylara karışmayacağına inanıyorum. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Türkiye'nin her yerinde her semtinde mağaza açma hakkı vardır. Fenerbahçe'nin Beyoğlu'nda satış noktaları var. Biz bunları büyük toleransla ve saygıyla karşılıyoruz. Fenerbahçe camiasının da bize aynı saygıyı göstermesini bekliyoruz. İnşallah bu olay son olur ve tekrarlanmaz'' ifadelerini kullandı.

Transferin henüz belirsiz olduğunu vurgulayan Aysal, izledikleri oyuncuların bulunduğunu ve bunlardan 1-2'si üzerinde ilerleyeceklerini kaydetti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.18 17:52 - Son Güncellenme: 2012.12.18 17:53 - HABER MERKEZİ
A