Ümit Özdağ kendisine yumurta atılacağını öğrenince: Kendi yumurtamı getirdim
Mülteciler hakkında yaptığı çıkışlarla sık sık gündem olan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın son durağı Bilgi Üniversitesi oldu. Burada kendisine yumurta atılacağını öğrenen Özdağ, "Kendi yumurtalarımı getirdim. Bunları pişirttim, daha sert" dedi. Özdağ'ın cebinden çıkardığı yumurtayı salondakilere göstermesi gülüşmelere sebep oldu.
2022.06.16 17:53 - Son Güncellenme: 2022.06.16 17:54 - Siyaset - HABER MERKEZİ
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bilgi Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Daha önce gittiği bir üniversitede protesto ile karşılaşan Özdağ'a Bilgi Üniversitesi'ne gitmeden önce de mesaj atıldı ve yumurtalı saldırı hazırlığı olduğu bilgisi verildi.
HAZIRLIKLI GİTTİ
Özdağ, üniversitedeki söyleşisi sırasında kendisine yumurtalı saldırı düzenleneceğini öğrenince 6 tane yumurta pişirtip yanına aldı. Cebindeki yumurtayı gösteren Özdağ, "Benim yumurtam daha sert çünkü pişirttim" dedi.
SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Zafer Partisi lideri, konuşmacı olarak davet edildiği Bilgi Üniversitesi'ne götürdüğü yumurtalarla ilgili videosunu da sosyal medya hesabından paylaştı.