Ulutek'ten teknoloji haftası kutlaması...

Ulutek'ten teknoloji haftası kutlaması...

Ulutek, "Bilim ve Teknoloji Haftası"nda 'Projeleriniz Rafta, Fikirleriniz Lafta Kalmasın' sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

2013.02.22 14:35 - Son Güncellenme: 2013.02.22 14:36 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Ulutek'ten teknoloji haftası kutlaması...

Bu yıl 11-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Bilim ve Teknoloji Haftası" etkinlikleri kapsamında Ulutek ve Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UÜ-TTO) işbirliği ile seminerler, ''Projeleriniz Rafta Fikirleriniz Rafta Kalmasın'' sloganıyla ödüllü proje yarışması ile patent pazarı gerçekleştirilecek.
Ulutek ve UÜ-TTO tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, 12 Mart 2013 Salı günü "İnovasyon ve İnovasyon Yönetimi" ile ''Girişimcilik ve Şirketleşme'', 13 Mart 2013 Çarşamba günü de "Fikri Sinai Mülkiyet Haklarının Yönetimi, TÜBİTAK TEYDEB Sanayi AR-GE ve Kobi AR-GE Destek Programları" konulu seminerler düzenlenecek.
Sanayiciler, kamu kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler ve girişimcilerin katılımıyla gerçekleşecek etkinliklerde ayrıca para ödüllü proje yarışması yapılacak. Proje ve patentlerin posterlerle tanıtılacağı yarışmada birinciye bin 500, ikinciye bin, üçüncüye de 500 TL ödül verilecek.
Ödüllü yarışmaya katılacakların, Projelerini ve patentleri içeren posterlerini 8 Mart 2013 tarihine kadar Ulutek'e iletmesi gerekiyor.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.02.22 14:35 - Son Güncellenme: 2013.02.22 14:36 - HABER MERKEZİ
A