ULUDAĞ'DA SÖMESTR COŞKUSU
Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ, sömestr tatilini fırsat bilip zirveye akın eden öğrencilerle cıvıl cıvıl oldu. Bol kar ve güneşin keyfini çıkaran öğrenciler, yoğun ders döneminin stresini kayak yaparak atıyor.
2011.02.01 12:47 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Yarı yıl tatilinin ardından Uludağ öğrenci akınına uğradı. Bol güneş ve karın keyfini çıkaran öğrenciler pistleri doldurdu. Ders stresini karlar üzerinde atan öğrenciler, gönüllerince eğlendi. Kayak yapmanın sevincini yaşayan gençlerin mutluluğu gözlerinden okundu. Öğrencileri ilgisini en çok bir GSM firmasının getirdiği saltanat kızağı çekti. Kar motorunun arkasına bağlanan kızağa binen gençler, küçük turlarla Uludağ'ın tadını çıkardı.
Kar motoru sürücüsü Tarkan Soyak, öğrencilerin saltanat kızağına büyük rağbet gösterdiğini söyledi. Gündüzleri karın tadını çıkaran gençler, geceleri ise düzenlenen partilere katılarak stres atıyor.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:43
-
00:59
-
00:26
-
01:50
-
01:58
En Çok Okunanlar
- İki otomotiv devi Türkiye'de fabrika...
- Bursa'nın eski adı nedir?
- Dünya balinanın yuttuğu adamı konuşuyor!...
- Bursa'da o yola dikkat: Trafiğe kapatılacak
- Bursa trafiğinde akılalmaz anlar!...
- Bursa'da 'lan' kavgası! Duyunca deliye...
- Ruhsat yok, işyeri yok: Evlerinde döner...
- Yüksekten düşen itfaiye eri şehit oldu
- Bursa'da Ramazan pidesi ne kadar olacak?...
- Bakanlıktan yeni ifşa: Ünlü kahve markası...
- İhtiyaç kredisi limitleri yükseltildi
- Benzer olay Bursa'da da yaşanmıştı! Dünya...
- Antalya'dan kalkan uçak, yolcuların...
- Haftada 3 gün çalışarak 15 bin TL kazanma...
- Bursa Nilüfer'e 5 yıldızlı otel konforunda...