Ülkenin MHP yönetimine ihtiyacı var

Ülkenin MHP yönetimine ihtiyacı var

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, "Türkiye AKP tarafından, Mersin ise CHP tarafından kötü yönetiliyor. Ülkenin MHP yönetimine ihtiyacı var" dedi.

2013.07.27 11:01 - Son Güncellenme: 2013.07.27 11:01 - Siyaset
A
Ülkenin MHP yönetimine ihtiyacı var

Silifke'de MHP ilçe başkanlığı ve Silifke Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi. Programda konuşan Şandır, "İnanıyoruz ki MHP, Mersin büyükşehir belediyesini de kazanarak tüm Mersin halkına, Silifke, Erdemli, Toroslar, Anamur, Tarsus ve Gülnar'da olduğu gibi hizmetin en güzelini getirecektir. Yakın zamanda Mersin Büyükşehir belediye başkan adayımız, genel başkanımız Devlet Bahçeli tarafından açıklanacaktır. Ben, Partimizden büyük şehirde ve ilçelerde aday adayı olup öne çıkan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Partimizi temsil etmek ve hizmet etmek için öne çıkan her arkadaşımız bizim için çok değerlidir ve onurlu bir iş yapmaktadır" diye konuştu.

Mersin için üç aday adayının olduğunu belirten Şandır, "Üçü de parti içinde başarılı ve değerli parti büyüğümüzdür. Biz milletvekilleri olarak mevcut üç aday adayının ne yanında ne de karşısındayız. Bunu ancak genel başkanımız belirleyebilir, bizler de onun yanında oluruz. Partimiz için önemli olan Mersin'in kazanılmasıdır ve MHP tarafından yönetilmesidir. Milletimizin birliği ve beraberliği için MHP'ye ihtiyaç var. Bunu önümüzdeki yerel yönetimlerde başaracağız. Üç aday adayına da eşitiz ve kim olursa olsun yanındayız. Biz kimseyi desteklemiyoruz, yanlış anlaşılmasın bütün aday adaylarımız bizim için eşittir. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, söz konusu milletimiz ve milletin huzuru, bu nedenle MHP iktidarı için birlik olalım" şeklinde konuştu.

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.07.27 11:01 - Son Güncellenme: 2013.07.27 11:01 - boş7
A