UEFA'dan Bilic'e şok ceza

UEFA'dan Bilic'e şok ceza

UEFA, Bilic'e en az 1 maç ceza verdi.

2014.08.20 18:06 - Son Güncellenme: 2014.08.20 18:07 - Spor - HABER MERKEZİ
A
UEFA'dan Bilic'e şok ceza

 Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda dün Arsenal ile yapılan ilk karşılaşmada hakem Milorad Mazic tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle en az 1 maç ceza verildi.

UEFA'dan yapılan açıklamada, Arsenal maçının son dakikalarında tribüne gönderilen Slaven Bilic'e en az 1 maç ceza verildiği ve Hırvat teknik adamın 27 Ağustos Çarşamba günü oynanacak rövanş maçında görev yapamayacağı belirtilirken, nihai ceza kararının gelecek hafta UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından duyurulacağı kaydedildi.

Öte yandan, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, maç sonunda kendisine yabancı madde atıldığı yönündeki başvurusuyla ilgili olarak da resmi raporların değerlendirildiği aktarıldı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2014.08.20 18:06 - Son Güncellenme: 2014.08.20 18:07 - HABER MERKEZİ
A