Twitter'a Marvel karakteri emojisi geldi

Twitter'a Marvel karakteri emojisi geldi

Twitter, Avengers: Endgame'in vizyona girmesine günler kala Marvel Sinematik Evreni karakterlerini platformuna emoji olarak ekledi.

2019.04.17 17:57 - Son Güncellenme: 2019.04.17 17:58 - Teknoloji
A
Twitter'a Marvel karakteri emojisi geldi

Dünyanın en popüler mikro blog sitesi olan Twitter, yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Avengers: Endgame için Marvel Sinematik Evreni'ne ait 40 farklı karakterin emojisini yayınladı. Thanos'tan Sonsuzluk Eldivenine, Iron Man'den Captain Marvel'a kadar pek çok Marvel karakterinin bulunduğu emojiler arasında Marvel patronu Kevin Kevin Feige de yer alıyor.

Twitter, Marvel karakterini mikro blog sitesine uyarlarken daha önce Star Wars emojilerini de tasarlamış olan Truck Torrence ile birlikte çalıştı. Twitter, yalnızca Iron Man, Captain America, Thor gibi Marvel Sinematik Evreni'nin popüler karakterlerini değil, Korg ve Miek gibi Thor: Ragnarok filminde yalnızca birkaç sahnede görünen karakterleri de emoji olarak siteye ekledi.

Twitter'da herhangi bir Marvel Sinematik Evreni karakterinin emojisini kullanmak için karakterin 'İngilizce' adını etiketlemeniz yeterli oluyor. Eğer Captain America karakterini Kaptan Amerika olarak etiketlerseniz, doğal olarak Captain Amerika emojisini göremeyeceksiniz.

Twitter, geçtiğimiz günlerde bir Adidas ayakkabı modelini siteye emoji olarak ekledikten sonra özel emojilerin reklam politikalarının önemli bir parçası olduğunu belirtmişti. Popüler karakterlerin Twitter emojilerini görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.17 17:57 - Son Güncellenme: 2019.04.17 17:58 - Yasin Yüksel
A