Tweet atan AK Partili üye ihraç edildi

Tweet atan AK Partili üye ihraç edildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey'e attığı hakaret içeren tweet'le bir anda gündeme oturan Malatya AK Parti üyesi Melik Birgin, parti üyeliğinden jet hızıyla ihraç edildi.

2012.12.23 10:20 - Son Güncellenme: 2012.12.23 10:20 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Tweet atan AK Partili üye ihraç edildi

Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, basında iddia edildiği gibi Melik Birgin'in gençlik kollarında MYK üyesi olmadığını ve yönetimde de bir görevinin bulunmadığını söyledi.
Birgin'in sadece parti üyesi olduğunu ifade eden Tüfenkçi, Pavey'e atılan tweet'in son derece çirkin olduğunu ve bunu asla kabul edemeyeceklerini belirtti.

Gönderilen son mesajın kendilerini son derece üzdüğünü belirten Tüfenkçi, konuyu öğrenir öğrenmez yönetimin toplandığını ve Melik Birgin'i partiden ihraç ettiklerini söyledi.

Birgin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey'e, "Allah bir bacağını almış, hala küfürden uyanmazsın. Nedir bu inatçılık!" diyen bir tweet atmıştı. 

KAYNAK:CNN

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2012.12.23 10:20 - Son Güncellenme: 2012.12.23 10:20 - HABER MERKEZİ
A