Tüyler ürperten cinayet karara kaldı

Tüyler ürperten cinayet karara kaldı

Bursa'da eve aldığı sevgilisini ilaçla uyutup oğlunun yardımıyla öldürdüğü ve cesedini yaktırdığı iddia edilen kadının davası karara kaldı. Savcı, mütalaasında annenin 24, oğlunun ise 21 yıla kadar hapsini istedi.

2012.03.20 15:04 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Tüyler ürperten cinayet karara kaldı

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "tasarlayarak adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen tutuklu sanık V.K. (40), "adam öldürmek suçundan" müebbet hapsi istenen yaşı küçük oğlu M.K. (19), "suç delilerini yok ettikleri" iddiasıyla 5'er yıla kadar hapisleri istenen 18 yaşındaki O.K. ve A.T.'nin (20) yargılanmasına devam edildi. Sanıklardan birinin yaşının küçük olması sebebiyle duruşma gizli olarak yapıldı.
Mütalaasını veren savcı, anne V.K.'nin "haksız tahrik altında tasarlayarak adam öldürmek" suçundan 24, yaşı küçük olan oğlunun ise yine aynı suçtan 21 yıla kadar hapsini istedi. Ayrıca suç delillerini yok ettikleri iddiasıyla yargılanan tutuksuz sanıklardan A.T.'nin 20, yaşı küçük O.K.'nin ise 2.5 yıla kadar hapsi talep edildi.

"OĞLUM SUÇSUZ; ODASINDA UYUYORDU"
Duruşmada konuşan V.K., "Ben maktulden kurtulmak için onu öldürmek zorunda kaldım. Oğlumun hiçbir şeyden haberi yoktu, odasında uyuyordu" dedi.
Tutuklu sanık M.K. de annesinin ifadesini doğrulayarak, "Benim cinayetle hiçbir ilgim yok. Polisi aramak istedim ancak annemi ihbar edemediğim için arayamadım. Tahliyemi istiyorum" diye konuştu.
Duruşmaya müşteki olarak katılan maktul Kılıç Kaygusuz'un kardeşleri A. (39) ve R. Kaygusuz (30) ise sanıklardan şikayetçi olduklarını söyledi.
Yaşı küçük sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme, duruşmayı karar için erteledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.03.20 15:04 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A