Tuvana Türkay tatil sezonunu açtı!

Tuvana Türkay tatil sezonunu açtı!

Başrolünde oynadığı 'Kağıt Ev' dizisi ekranlara veda eden Tuvana Türkay, soluğu tatilde aldı. Mavi bikinisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, hayranlarından tam not aldı.

2021.06.25 22:12 - Son Güncellenme: 2021.06.25 22:14 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Tuvana Türkay tatil sezonunu açtı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil beldeleri de ünlülerle dolup taşmaya başladı. Tatilin tadını doyasıya çıkaran ünlü isimler, keyifli anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor.

Son olarak 'Kağıt Ev' adlı dizide rol alan güzel oyuncu, çekimlerinin bitmesinin ardından Fethiye'ye gitti. deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

MAVİ BİKİNİSİYLE POZ VERDİ 

Deniz ve güneşin tadını çıkaran Tuvana Türkay, mavi bikinisiyle verdiği pozu, Instagram'ın hikaye kısmından yayınlayarak takipçilerinin beğenisine sundu.

Oldukça iddialı bir bikini giyen Türkay'ın denizden çıktıktan sonra çektirdiği fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum geldi.

'40 DERECEDE BİLE ÜŞÜYEBİLEN BİR KERTENKELE' 

Londra'da açtığı oyunculuk okulunda eğitim verecek olan Tuvana Türkay, birkaç gün önce de bornozlu bir karesini yayınlamış ve paylaşımına; "40 derecede bile üşüyebilen bir kertenkele bırakıyoruz şuraya" notunu düşmüştü.

ESTETİK AÇIKLAMASI 

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda estetik haberlerine konu olmasından rahatsızlığını dile getiren 30 yaşındaki Türkay, vücudunda burnunun haricinde hiçbir yerinde estetik olmadığını söylemişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.25 22:12 - Son Güncellenme: 2021.06.25 22:14 - HABER MERKEZİ
A