Tuvalet giderine düşen yavru kedi için seferberlik

Tuvalet giderine düşen yavru kedi için seferberlik

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir ortaokulun tuvalet giderine düşen yavru kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışmasıyla kurtarıldı. Olay, Serinyol Mahallesi'nde bulunan Necati Oflazoğlu Ortaokulu'nda yaşandı.

2026.06.10 08:54 - Son Güncellenme: 2026.06.10 08:56 - Güncel - İHA
A
Tuvalet giderine düşen yavru kedi için seferberlik

Okul içerisinde gelen sesleri fark eden görevliler, yaptıkları kontrolde küçük bir kedinin tuvalet giderinde mahsur kaldığını belirledi. Kediyi kendi imkanlarıyla çıkaramayan yetkililer durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Titiz Çalışmayla Bulunduğu Yerden Çıkarıldı

İhbar üzerine okula gelen itfaiye ekipleri, yavru kedinin bulunduğu noktaya ulaşabilmek için dikkatli bir çalışma yürüttü. Kısa sürede gerçekleştirilen kurtarma operasyonunun ardından kedi bulunduğu yerden sağ salim çıkarıldı.

Kurtarma anları çevrede bulunanlar tarafından ilgiyle takip edilirken, ekiplerin hassas müdahalesi takdir topladı.

Sağlık Kontrolünün Ardından Doğaya Bırakıldı

Mahsur kaldığı yerden kurtarılan yavru kediye ilk kontroller olay yerinde yapıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen kedi, gerekli kontrollerin ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Yaşanan olay, hayvanların karşılaşabileceği tehlikelere karşı hızlı müdahalenin önemini bir kez daha ortaya koyarken, okul yönetimi ve vatandaşlar itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.06.10 08:54 - Son Güncellenme: 2026.06.10 08:56 - İHA
A