Tütüncü: 'Dedenizin tarlasını satın öyle gelin!'

Tütüncü: 'Dedenizin tarlasını satın öyle gelin!'

Serkay Tütüncü, sevgilisi İlayda Alişan ile tatil sezonunu açtı. Alaçatı'da tatil yapan Tütüncü, tatil ve otel fiyatlarına Twitter hesabından isyan etti.

2021.07.09 13:15 - Son Güncellenme: 2021.07.09 13:15 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Tütüncü: 'Dedenizin tarlasını satın öyle gelin!'

Son olarak 'Masumiyet' dizisinde rol alan Serkay Tütüncü, Çeşme Alaçatı'daki tatil ve otel fiyatlarına Twitter üzerinden isyan etti. Bir süredir sevgilisi İlayda Alişan ile Çeşme'de tatilin tadını çıkaran Tütüncü, yüksek fiyatlara değindi.

Serkay Tütüncü, Twitter hesabından bir dizi mesajla Alaçatı'daki pahalılığı eleştirdi:

"Alaçatı'da tatil yapacaksanız önce dededen kalma arsalarınızı, varsa elde avuçta yastık altı birikimlerinizi, hiç olmadı tanıdığınız bir banka müdürü falan varsa kredi çekin. 

"GECELİK 4500 TL"

Otel fiyatlarından bahsetmiyorum bile. Arkadaşlarım geldi, 'Nerede kalacağız?' diyor. Bir İki otel önerdim, 'Namaste odamız var gecelik 4500 TL' demişler. Osho bu kadar para kazanmadı be şu namastelerden. Vallaha bravo Alaçatı!"

"BİZE DOKUNMAYAN YILAN BİN Mİ YAŞASIN"

Serkay Tütüncü paylaşımlarına yönelilk yapılan eleştirilere ise şöyle yanıt verdi:

Kendi memleketim için 'Gitme o zaman kardeşimmm' dediniz ya. Eyvallah ya. Ne o mekanlara gidip tonla para harcıyorum, ne de buraya sadece tatil için geliyorum. Ailem burada ailem. Biz sörfteyiz keyfimiz yerinde. Ama bize dokunmayan yılan bin mi yaşasın?"

Masumiyet dizisinde Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü çifti şimdilerde Çeşme'de tatillerine devam ediyor.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.09 13:15 - Son Güncellenme: 2021.07.09 13:15 - HABER MERKEZİ
A