"Türkiye'nin ne kadar istekli olduğunu gördük"
Uluslararası Olimpiyat Komitesi Değerlendirme Komisyonu Başkanı Craig Reedie, açıklamalarda bulundu. Reedie, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederken, Türkiye'nin olimpiyatlar için ne kadar istekli olduğunu gördüklerini söyledi.
2013.03.27 17:37 - Son Güncellenme: 2013.03.27 17:37 - Spor - HABER MERKEZİ
Uluslararası Olimpiyat Komitesi Değerlendirme Komisyonu Başkanı Craig Reedie, açıklamalarda bulundu.
Reedie, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederken, Türkiye'nin olimpiyatlar için ne kadar istekli olduğunu gördüklerini söyledi.
"Türkiye'nin ne kadar istekli olduğunu gördük"
Komite, öncelikle bütün aday şehirlerin adaylık belgelerini inceledi. Denetleme komisyonu ile çok yakın temasta olduk. Hükumetin olimpiyatları desteklediğini gördük. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve pek çok bakanla görüştük. Ayrıca projenin iş dünyasından büyük destek aldığını da gördük. Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da bizi ağırladı. Kendisi olimpiyatlara destek veriyor. Buradaki organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'nin olimpiyatlar için ne kadar istekli olduğunu gördük" dedi.