Türkiye'nin ilk masal dergisi Bursa'dan çıktı

Türkiye'nin ilk masal dergisi Bursa'dan çıktı

Türkiye'nin ilk masal dergisi Minimiko, Bursa'da çıktı. Masallarını Hayal Şahin'in yazdığı, resimlerini Görkem Şengüler'in çizdiği dergi 3 ay da bir yayınlanacak ve içinde bir çok kahramanları ve rengarenk dünyasıyla 6 özgün masal olacak.

2019.03.28 09:06 - Son Güncellenme: 2019.03.28 09:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Türkiye'nin ilk masal dergisi Bursa'dan çıktı

Derginin yayıncısı Sorella Events'in kurucusu Benan Bilek oldu.

EÜ Edebiyat Fakültesinden sınıf arkadaşı olan Hayal Şahin ve Benan Bilek 37 yıllık arkadaşlıklarını böyle bir proje taçlandırdı. Irmak Tiyatro ve Müzik Eğitimi merkezinde yapılan tanıtım toplantısında masalların çocuklar üzerinde ki olumlu etkilerine ve dergi okumanın çocuklara kazandıracağı farklı alışkanlıklara değinen Hayal Şahin; şimdilik dergi satışının özel toplantılarda, etkinliklerde ve sosyal medya üzerinden çocuklarla birebir iletişim  kurularak yapılacağını bunun başlangıç için efektif bir satış yöntemi olduğuna inandıklarını söyledi.  Tanıtım toplantısında bir de kardeş kutusu konuldu. Misafirlerin satın alarak kutuya koyduğu dergiler Van'ın Çaldıran ilçesi Ali Kelle köyüne gidecek.



FESTİVALE KATILACAK

Nisan ve mayıs ayı içinde okullarda düzenlenecek söyleşi ve imza günlerinde çocuklarla bir araya gelecek olan Şahin, Minimiko dergisi olarak 20-21 Nisan'da Bursa Parkora'daki çocuk festivalinde olacaklarını belirterek tüm çocukları bu güzel etkinlikte Minimiko dergisi ile tanışmaya davet etti.

Türkiye'nin ilk masal dergisi Bursa'dan çıktı

İLGİLİ GALERİ

Türkiye'nin ilk masal dergisi Bursa'dan çıktı

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.28 09:06 - Son Güncellenme: 2019.03.28 09:10 - HABER MERKEZİ
A