Türkiye borsası artık Google Finans'tan takip edilebilecek

Türkiye borsası artık Google Finans'tan takip edilebilecek

Google'ın gerçek zamanlı borsa haberleri ve çizelgelerini, finans haberlerini, kur değerlerini gösteren ve kurumların portfolyolarını takip edebildikleri servisi Google Finans artık Türkiye'de de aktif. Google'ın resmi blogunda açıkladığı üzere finans servisine Türkiye, Brezilya, Tayland, Avusturya ve İsviçre piyasaları bu hafta itibariyle dahil oldu.

2013.07.15 12:11 - Son Güncellenme: 2013.07.15 12:11 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Türkiye borsası artık Google Finans'tan takip edilebilecek

 

2006′dan beri hizmet veren Google'ın Finans servisi, önemli girişim ve şirketlerin finans durumlarını gözler önüne serdiği gibi, kullanıcıların borsayı birebir, gerçek zamanlı takip edebileceği önemli bir kaynak olarak öne çıkıyor. Ayrıca servis üzerinden şirketlerle alakalı haber ve makaleleri Google Haberler ve Google Blog servislerinden doğrudan aratabiliyorsunuz.

Türkiye'nin de Finans servisine dahil edilmesiyle artık şirketler, borsa üzerinden işlem yapanlar, girişimciler ve finansla ilgilenen herkes servis üzerinden Türk borsasında neler olup bittiğini gerçek zamanlı olarak takip edebilecek. Borsa İstanbul'a dahil olan firmaların endeks hareketlerinin izlenebileceği servisle Türkiye ve dünya borsa hareketleri de karşılaştırılabilecek.

Servise Türkiye dışında Brezilya, Tayland, Avusturya ve İsviçre de dahil edildi. Böylelikle Google Finans servisi 40′tan fazla ülkeye yayılmış oldu. Fon verileri, endeksler, kurlar ve menkul kıymetler borsasının gerçek zamanlı takip edilebileceği servis Türk yatırımcılar için yeni bir kaynak olarak karşımıza çıkıyor.

Türk şirketleri, yatırımcılar ve girişimciler için borsa takibini kolaylaştıracak olan Google Finans, geç de olsa Türkiye'ye gelmesiyle Türk iş dünyasındaki finansal hareketlenmelere ve son haberlere ulaşılabilecek güvenilir bir kaynak olacağa benziyor.

Sosyalmedya.co
 

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.07.15 12:11 - Son Güncellenme: 2013.07.15 12:11 - HABER MERKEZİ
A