Türk Telekom'da o yöneticiler görevden ayrıldı

Türk Telekom'da o yöneticiler görevden ayrıldı

Darbe girişimi sonrasında gözaltına alınan isimlerden olan Erkan Akdemir ve Coşkun Şahin'in Türk Telekom Grubu'ndaki görevlerinden ayrılma kararı aldıkları açıklandı.

2016.08.12 10:33 - Son Güncellenme: 2016.08.12 10:34 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Türk Telekom'da o yöneticiler görevden ayrıldı

Konuyla ilgili açıklama şirket tarafından KAP'a yapıldı.

Açıklamada şöyle dendi:

"TTNET Bireysel İş Birimi CEO'su ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Erkan Akdemir ve Türk Telekom Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun ŞahinTürk Telekom Grubundaki görevlerinden ayrılma kararı almışlardır.

TTNET Bireysel İş Birimi CEO'luğu pozisyonu kaldırılmış olup TTNET Bireysel İş Birimi CEO'suna doğrudan bağlı olarak görev yapan birimler Türk Telekom CEO'su RamiAslan'a bağlı olarak görev yapacaklardır.

Türk Telekom CEO'su Rami Aslan mevcut görevlerine ilaveten Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü'ne ait görevleri de üstlenecektir.

Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, mevcut görevlerine ilaveten, Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı'na ait olan görevleri de üstlenecek olup ilgili pozisyona yapılacak atama kısa zaman içinde duyurulacaktır.

Türk  Telekom CEO'su Rami Aslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Telekom grup şirketlerinin müşteri odaklı entegrasyonu ve transformasyonu yolunda önemli başarılar elde edilmesini sağlayan değerli çalışmaları ve katkıları için Erkan Akdemir ve Coşkun Şahin'e teşekkür ediyoruz" dedi."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.08.12 10:33 - Son Güncellenme: 2016.08.12 10:34 - HABER MERKEZİ
A