Türk Kızılay Bursa Şubesi, kapasiteyi artırıyor

Türk Kızılay Bursa Şubesi, kapasiteyi artırıyor

Türk Kızılay Bursa Şubesi, 'Segment Bazlı Şube Kapasite Geliştirme Projesi' kapsamında kapasite artırma hedefi için kolları sıvadı. Şube Başkanı Özcan Susmaz, "Hizmet modelinde de örnek olacağız" dedi.

2021.07.05 09:54 - Son Güncellenme: 2021.07.05 09:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Türk Kızılay Bursa Şubesi, kapasiteyi artırıyor

Türk Kızılay Genel Merkezi, Segment Bazlı Kapasite Geliştirme Projesi ile şubelerin ve temsilciliklerin gönüllü kapasitelerinin artırılması ve gönüllülerin marifetleri ile yerelde ihtiyaç duyulan konulara yönelik hizmet modelleri geliştirilmesi için düğmeye bastı. Türk Kızılay Bursa Şubesi'nde süratle eyleme geçmek için şube yöneticileri ve temsilcilik yetkililerinin bir araya geldiği bir toplantı düzenledi. Toplantıda hedefe ulaşmak ve kapasiteyi artırmak için yapılaması gerekenlere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

SUSMAZ: FARK YARATIYORUZ

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, Bursa Şubesi ve temsilciliklerinin; gönüllü, yönetici ve personelleriyle iş birliği içerisinde çalışarak tüm şubeler arasında fark yarattığını dile getirdi. Bursa'da nitelikli gönüllü kapasitesinin artırılarak toplumsal güçlenmeye katkı sunmak üzere çalışmalara hız verildiğini de kaydeden Susmaz, "Şubemiz, bini aşkın gönüllüsü ve Bursalı hayırseverlerimizin bağışları ile örnek teşkil eden bir konumda bulunuyor. Şimdi Kızılay'ımızın ortaya koyduğu hedef doğrultusunda Şube'mizin kapasitesini artırmamız ve çalışmalarımızı geliştirmemiz gerekiyor. Çalışmalara hızlı bir şekilde başladık" dedi.

'İYİLİK ÇINARININ KÖKLERİ GÜÇLENECEK'

Yerel bağış kampanyaları, gönüllü temelli hizmet modelleri, şube yönetim süreçleri, hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantıda tempolarını daha da artıracaklarını belirten Susmaz, "İlde ve ilçelerde daha çok gönüllüyle çalışarak iyilik çınarının köklerini daha güçlendirecek ve gölgesini daha da büyüteceğiz. Bu çerçevede tüm hemşerilerimizi gönüllü olmaya davet ediyoruz. Birlikte çok daha sağlam çalışmalara imza atarak merhamet elimizi ihtiyaç sahiplerine uzatmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimiz www.gonulluol.org internet sitemizden gönüllü kayıtlarını tamamlayarak bizlere destek olabilir. Sürecin sonunda çok başarılı bir tabloyla karşılaşacağımıza inancımız tam" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.07.05 09:54 - Son Güncellenme: 2021.07.05 09:54 - HABER MERKEZİ
A