Türk işi Barbie geliyor!

Türk işi Barbie geliyor!

Yediden yetmişe herkesin en az bir kere denk geldiği Barbie yeni filminin yapılmasıyla gündemimizde uzun süre kalmıştı. Ancak bu haber Barbie'yi yine gündeme getirecek. Çünkü Barbie karşımıza Türk yapımı olarak çıkacak.

2024.02.29 11:44 - Son Güncellenme: 2024.02.29 11:45 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Türk işi Barbie geliyor!

1959'dan beri hayatımızın içinde olan ikonik oyuncak bebek Barbie, geçtiğimiz yaz çıkan Greta Gerwig imzalı ve Margot Robbie başrollü filmiyle tekrar tüm dünyanın gündemine oturmuştu.

Merkezi İstanbul'da bulunan Türk mobil oyun devi Rollic'in, bir Barbie oyunu geliştireceği duyuruldu. Dünya çapında üst sıralarda yer alan birçok oyuna sahip Rollic, 2020 yılında Take-Two bünyesindeki ABD merkezli oyun şirketi Zynga'ya satılmıştı.

Webteekno'nun haberine göre; Rollic CEO'su Burak Vardal da yaptığı açıklamada, "Barbie, dünya çapında nesiller boyunca oyuncular tarafından seviliyordu. Biz de bu ikonun son versiyonunu mobil oyunlara getirmek için Mattel ile ortaklık kurmaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Barbie oyunu hakkında çok fazla detay bulunmuyor. İsminin ne olacağını veya ne işleyeceğini bilinmiyor. Ancak yapılan açıklamalara göre bu yıl içinde çıkış yapacak. Sonbaharda gelmesi muhtemel.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2024.02.29 11:44 - Son Güncellenme: 2024.02.29 11:45 - HABER MERKEZİ
A