Türk dizisi Game of Thrones'u solladı!

Türk dizisi Game of Thrones'u solladı!

Geçtiğimiz gün son bölümüyle final yapan Sen Çal Kapımı dizisi, efsane dizi Game of Thrones'un rekorunu kırdı. Sen Çal Kapımı, Twitter'da en fazla konuşulan dizi unvanını aldığı açıklandı.

2021.09.09 15:05 - Son Güncellenme: 2021.09.09 15:06 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Türk dizisi Game of Thrones'u solladı!

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi 52. bölümle final yaptı. Dizinin hayranları ise sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla rekor kırdı. 

GAME OF THRONES'U GERİDE BIRAKTI

Final bölümüyle ekrana gelen dizi için Twitter'da "sonkezsençalkapımı" etiketi açıldı. Hayranlar ise bu etiketi kullanarak kısa sürede milyonlarca paylaşım yapıldı.

Başrol oyuncularının da kullandığı etiket, 9 milyon tweet atılarak 'dünyada en çok konuşulan ve tweet atılan dizi' unvanının sahibi oldu. Sen Çal Kapımı için açılan etiket, 7,8 milyon paylaşım yapılan Game of Thrones dizisini geri planda bıraktı.

SEN ÇAL KAPIMI FİNAL BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Eda ve Serkan baş başa zaman geçirmek için dağ evine giderler ve yolda kalırlar. Ormanda Eda'nın doğum sancıları başlar. Eda, doğumu Serkan'ın yaptırmasını ister, Serkan ise onu hastaneye yetiştirmekte kararlıdır. Bu arada herkes farklı nedenlerle hastanede bir araya gelir, bir tek Eda ve Serkan yoktur.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.09.09 15:05 - Son Güncellenme: 2021.09.09 15:06 - HABER MERKEZİ
A