Türk bakanı zora sokan fotoğraf

Türk bakanı zora sokan fotoğraf

İsveç'in Yeşiller Partili Türk kökenli Konut Bakanı Mehmet Kaplan'ın, geçen sene gerçekleşen bir iftar yemeğinde İsveç Ülkü Ocakları Başkanı İlhan Şentürk, Milli Görüş Başkanı Yavuz Selim Çelik ve Türk İşçi Dernekleri Federasyonu İkinci Başkanı Barbaros Leylani ile aynı masada oturduğu ortaya çıkarken, duruma tepki yağdı.

2016.04.16 08:53 - Son Güncellenme: 2016.04.16 08:55 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Türk bakanı zora sokan fotoğraf

Leylani, 9 Nisan'da Dağlık Karabağ krizine ilişkin basın toplantısında sarf ettiği, "Ermeni köpeklerine ölüm! Biz kan sevmiyoruz ama yeri gelince dökeriz" şeklindeki suç unsuru taşıyan sözleri nedeniyle istifa etmişti.


Bakan Kaplan, Ülkü Ocakları Başkanı'nın iftara katıldığını sonradan öğrendiğini söyledi.

Devlet televizyonu SVT'de canlı yayına çıkan Kaplan, Milli Görüş'ün ideolojik olarak kendisine yakın olmadığını, ancak her dernekle olan ilişkileri gibi bu grupla da irtibatının olduğunu belirtti.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2016.04.16 08:53 - Son Güncellenme: 2016.04.16 08:55 - HABER MERKEZİ
A