Turgut Doğan Bursa'da, Pinto akşama Bursa'da olacak

Turgut Doğan Bursa'da, Pinto akşama Bursa'da olacak

Turgut Doğan Şahin için Ankaragücü ile Bursaspor'un görüşmelerini sürdürdüğü, yeşil beyazlı kulübün genç krampon için 1 milyon 750 bin Lira teklifte bulunduğu öğrenildi.

2012.01.11 23:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Turgut Doğan Bursa'da, Pinto akşama Bursa'da olacak

Trnasfer gündeminde en çok konuşulan isimlerin başında gelen Ankaragücü'nün genç yeteneği Turgut Doğan Şahin için temaslarını sürdüren Bursaspor transferde sona yaklaştı. Galatasaray ve Gaziantepspor'un da transfer için görüştüğü ancak anlaşma sağlayamadığı yetenekli futbolcu için, Bursaspor'un Ankaragücü kulübüne 1 milyon 750 bin Lira teklifte bulunduğu öğrenildi. Ufak pürüzlerin olduğu ve görüşmenin halen devam ettiği belirtilirken, pürüzlerin giderilmesi halinde genç futbolcunun Bursa'ya geleceği ifade edildi.

Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Hikmet Hacıoğlu, Bursaspor ile görüşmeyi doğrularken, "Galatasaray'a transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından Turgut'un tercihi Bursaspor'dan yana. Şu an kesinleşmiş bir şey yok ama görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

PİNTO BUGÜN GELİYOR

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Şilili forvet Sebastian Pinto ve menajerinin bugün sabah saatlerinde uçakla İstanbul'a geleceği ardından da Özlüce Tesisleri'ne geçeceği belirtildi. 25 yaşındaki Şilili futbolcunun lisansının Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.01.11 23:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A