Turgay: Beni bırakmadıkları sürece buradayım

Turgay: Beni bırakmadıkları sürece buradayım

Bahadır, "Ertuğrul Hocam kalmamı istediğini söyledi. Beni bırakmadıkları sürece Bursaspor'da oynamaktan gurur duyarım" dedi.

2011.06.06 11:59 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Turgay: Beni bırakmadıkları sürece buradayım

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in "Mutlaka alacağız" diyerek adeta Bursaspor'a meydan okuduğu Turgay Bahadır'ın gönlü yuvada kalmaktan yana... İzmir'de tatil yapan Avusturya patentli forvet, "Şampiyonluk yaşadığım ve Şampiyonlar Ligi'nde formasını giydiğim Bursaspor'un bende yeri çok ayrı. Bu sezon fazla oynayamasam da, kulübümden ve camiamdan memnunum" dedi.


Bursa'da mutluyum

Bursaspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan 25 yaşındaki pivot santrfor, Gerçek Gazetesi'ne şunları söyledi: "Ertuğrul Hocam ile konuştum. Benim takımda kalmamı istediğini söyledi.  Zaten ben de Bursa'da mutluyum. Beni bırakmadıkları sürece Bursaspor'un formasını giymekten gurur duyarım. Çünkü beni isteyen bir hocam, yönetimim ve taraftarım var. Bu da bana yeter."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.06.06 11:59 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A