Turan'dan Abdüllatif Şener'e: İlk fırsatta CHP'yi de satar

Turan'dan Abdüllatif Şener'e: İlk fırsatta CHP'yi de satar

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'e yönelik olarak "Herkes siyasi ihtiraslarıyla kör olan Şener'in karın ağrısını biliyor. Yarın ilk fırsatta CHP'yi de satacaktır, aynı ithamları CHP'ye de yöneltecektir" dedi.

2018.12.18 13:31 - Son Güncellenme: 2018.12.18 13:32 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Turan'dan Abdüllatif Şener'e: İlk fırsatta CHP'yi de satar

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM Genel Kurulunda bazı bakanlıkların 2019 yılı bütçeleri üzerine yapılan konuşmaların ardından söz alarak, CHP'li Abdüllatif Şener'e tepki gösterdi.

'KONYA'DA YUHALANAN BİRİNE CEVAP VERMEKTEN UTANIYORUM'

Konuşmasına "Konya'da sokağa çıkamayan, yuhalanan birine cevap vermeye mecbur kalmaktan utandığını" ifade ederek başlayan Turan, "Herkes Şener'in karın ağrısını biliyor. Şener, siyasi ihtiraslarıyla kör olduğu için utanmalıdır" dedi.

Siyasi körlük ile muhalefetin başka şeyler olduğunu söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "Kurduğu partiden sonra en zıt partiye geçen kişi, yarın ilk fırsatta CHP'yi de satacaktır, aynı ithamları CHP'ye de yöneltecektir" ifadelerini kullandı.

"Saray, rant bütçesi" şeklindeki eleştirilere işaret eden Turan, bütçenin baştan aşağı eğitim bütçesi olduğunu, en büyük payın eğitim, sağlık, sosyal hizmetlere ayrıldığını kaydetti.

Turan, bütçenin saray bütçesi olması halinde milletin, 17 yıl aynı partiye bütçe yapma hakkı vermeyeceğini kaydetti. Turan, "2 milyon telefon faturasını görmeyenlerin, Şişli'yi, Ataşehir'i, rezidansları görmeyenlerin, tutup tutup aynı belgelerle, sahte fotoğraflarla, FETÖ'nün verdiği evraklarla ithamlarda bulunmasını doğru bulmuyoruz. Sizin saray dediğiniz bu milletin evi. Sayın Erdoğan'ı Subayevleri'nden, Kasımpaşa'dan biliriz" diye konuştu.

Şener ise Turan'ın, ağza alınmayacak şeyler söylediğini, hakaret niteliğindeki bütün kelimelerini, üslubunu Turan'a iade ettiğini söyledi. Şener, Konya'da yuhalandığı, sokağa çıkamadığı ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını, seçim çalışmasını Konyalıların ilgisiyle tamamladığını, bazı 'AK Partili trollerin' organize saldırıları olduğunu ancak onların da hiçbir yerde 3-5 kişiyi geçmediğini öne sürdü.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2018.12.18 13:31 - Son Güncellenme: 2018.12.18 13:32 - HABER MERKEZİ
A