Tülin Şahin 4 gelinlik giydi
Bu yıl onuncu yaşını kutlayan Evlilik Dünyası Fuarı'nın açılış defilesini, Banu Güven'in üstlendiği Chione markası yaptı.
2012.02.05 09:22 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
Baş mankenliğini Tülin Şahin'in yaptığı defilede kendisine 26 model eşlik etti.
Şahin, 4 adet gelinlik giyerek podyuma çıktı. Şahin'in giydiği etek tarzı gelinlik en çok dikkat çekenler arasındaydı. Tülin Şahin, defile sonunda bir programa katılacağı için basın mensuplarının sorularını yanıtlayamadı.
Bu sene evlenebilirim
Defileyi izlemeye gelenler arasında şarkıcı Betül Demir'de vardı. Demir, "Yıllardır Banu Güven'den giyiniyorum. Bu sene evlilik yapabilirim. O yüzden gelinlikleri önceden görmüş oldum" dedi. Hayatında biri olduğunu söyleyen Demir, "Şimdi ismini açıklamak istemiyorum ama bir ay sonra söyleyeceğim. Basın camiasından değil. Kendisini tanımıyorsunuz. Çok iyi bir ilişkimiz var, çok mutluyuz" diye konuştu.
Demir ayrıca, sevgililer gününde sevgilisiyle Londra'ya gideceğini söyledi. Demir'in giydiği transparan elbise ise dikkat çekti.