Tuğba Özay: Erkek değil, adam arıyorum!

Tuğba Özay: Erkek değil, adam arıyorum!

Eski manken Tuğba Özay, önceki gün bir gelinlik çekimi için Maslak'ta objektiflere takıldı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Özay, aşkını hak edecek bir adam olduğu zaman evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Eski manken, "Erkek çok var... Adam bulmak çok kolay değil!" dedi

2021.05.31 12:10 - Son Güncellenme: 2021.05.31 12:11 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Tuğba Özay: Erkek değil, adam arıyorum!

Eski manken Tuğba Özay, geçtiğimiz gün modacı Serhat Çağırtekin ile birlikte Maslak'ta bir fotoğraf çekimine giderken görüntülendi.

Gelinlikle objektif karşısında poz veren Özay, "Olur da belki bir aday bulurum' dedim. İnsanlar bu pandemi döneminde o kadar sıkıldılar ki iptal oldu, ertelendi... İnşallah ayrılmamışlardır. Allah kimseyi ayırmasın, herkes çok mutlu olsun" ifadelerini kullandı.

"BU GELİNLİĞİ BİR SAĞLIKÇIYA HEDİYE EDECEĞİZ"

43 yaşındaki Tuğba Özay, modacı Serhat Çağırtekin'i yapılacak çekilişte üzerindeki gelinliği bir sağlık çalışanına verilmesi için ikna ettiğini söyledi. Özay, "Onların hakkını bu dönem de ödememiz mümkün değil. Bu gelinliği bir sağlıkçıya hediye edeceğiz" dedi.

"HAYATA KARŞI DURUŞUM ORTANTILIDIR"

Ayrıca aşkını, her şeyini hak edecek bir adam olduğu zaman evlenmeyi düşündüğünü belirten Tuğba Özay, "Erkek çok var... Adam bulmak çok kolay değil! Herkes dişi veya erkek olabilir ama adamlık çok ayrı bir şeydir... Hayata karşı duruşum orantılıdır. Adamlığında kadını-erkeği olmaz diye düşünüyorum.

Daha sonra arkasındaki ağacı gösteren Özay, "Odunlarla işim olmaz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan eski manken Tuğba Özay, 2009-2019 yılları arasında İtalyan Ludovic Fattizzo ile evli kalmıştı.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.05.31 12:10 - Son Güncellenme: 2021.05.31 12:11 - HABER MERKEZİ
A