Tuğba Özay'a yoğun ilgi

Tuğba Özay'a yoğun ilgi

ÜLKÜ Şirketler Grubu, Galerix adıyla hizmet veren şubelerinden 13'üncüsünü Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde açtı. Manken Ece Gürsel'in de yeraldığı defilenin ardından Tuğba Özay, sahneye çıkarak üç şarkı seslendirdi.

2013.05.09 18:07 - Son Güncellenme: 2013.05.09 18:07 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Tuğba Özay'a yoğun ilgi

 


Türk Ocağı Caddesi'ndeki şubenin açılış kurdelesini Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Öztürk ile Ülkü Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı 40 yaşındaki Ümit Ülkü kesti. Ülkü, açılışta yaptığı konuşmada, tekstilden, beyaz eşyaya kadar birçok alanda ürünün bulunduğu mağazalarında ve şirketlerinde 110 kişinin çalıştığına dikkat çekti. Ülkü grubu olarak başta İzmir merkez olmak üzere Ege Bölgesi'nin çeşitli yerlerinde mağazaları bulunduğunu kaydeden Ümit Ülkü, "Alışveriş merkezlerimizde başta elektronik ve elektrikli ev aletleri olmak üzere mobilya ve tekstil ürünlerinin de toptan ve parakende ticaretini yapıyoruz. Firmamızın hedefi Türkiye genelinde birçok bölgede mağazalar zinciri açmak" dedi.

İzdiham yaşanan açılışta, Ece Gürsel başta olmak üzere birçok mankenin sergilediği sokak defilesi büyük ilgi çekti. Defile sonrası sahne alan Tuğba Özay ise yaklaşık yarım saat sahne alarak üç şarkı seslendirdi. Hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Özay, kendisini yurt balkonundan izleyen üniversiteli kızlarla sohbet etti. Yağmur altında söylediği şarkılar sonrasında Ece Gürsel ile mağazayı gezen Tuğba Özay, özelikle kıyafetlerle ilgili bilgi aldı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.09 18:07 - Son Güncellenme: 2013.05.09 18:07 - HABER MERKEZİ
A