TSYD Bursa Şubesi Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı

TSYD Bursa Şubesi Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı

TSYD Bursa Şubesi Sosyal Tesisleri'nin temeli törenle atıldı.

2012.09.05 20:22 - Son Güncellenme: 2012.09.05 20:42 - Spor - HABER MERKEZİ
A
TSYD Bursa Şubesi Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı

Bursaspor Özlüce Tesisleri'nin karşısındaki 7 dönümlük alana yapılacak tesisin temel atma törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Cemal Vardar, Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Sadık, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı ile kentteki spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.
     Bozbey, konuşmasında, bir süre önce yer konusunda sözleşme imzaladıkları TSYD Bursa Şubesi'nin ilçeye böyle güzel bir tesis kazandırmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
     TSYD Sosyal Tesisleri'nin Bursaspor Tesisleri ile karşılıklı olduğunu anımsatan Bozbey, bunun spor yazarları ile Bursaspor'u birbirine daha da yakınlaştıracağını söyledi.
     Spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini, her semte halı sahalar yaptıklarını, Beşevler'e 5 bin seyirci kapasiteli butik stat kazandıracaklarını belirten Bozbey, ''Nilüfer'e spor salonu kazandırmak istiyoruz ancak yer taleplerimize Hazine'den olumsuz yanıt alıyoruz. Nilüfer'i bir spor kenti yapma çabamız devam ediyor. TSYD Sosyal Tesisleri, ilçemizi spor kenti yapma çabamıza önemli bir katkıdır'' dedi.
     Arkan ise Bursa'nın TSYD açısından çok önemli bir kent olduğunu belirtti.
     Derneğin Bursa şubesinin çok önemli bir projeye imza attığını vurgulayan Arkan, ''Bursa şubemizin başkan ve yönetimini gönülden kutluyorum. Umarım tesisin açılışını gelecek Mayıs ayında yine hep birlikte gerçekleştiririz'' diye konuştu.
     TSYD Şube Başkanı İhsan Sertbarut ise kendileri için çok önemli bir hayali hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.
     Tesisin bu aşamaya gelmesinde, üyelerinden Bahri Atalay'ın çok önemli çabalarının olduğunu ifade eden Sertbarut, şunları söyledi:
     ''Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, her zaman bizim yanımızda olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e çok teşekkür ediyorum. Bursa'ya çok güzel bir tesis kazandıracağız. Tesisimizden üyelerimiz ve bölge halkı da faydalanacak.''
     Konuşmaların ardından tesisin ilk harcını Bozbey, Arkan ve Sertbarut attı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.09.05 20:22 - Son Güncellenme: 2012.09.05 20:42 - HABER MERKEZİ
A