Trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Kestel Belediye Başkanı Erol'dan amcasına son görev
Bursa'da geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol'un amcası Enver Erol, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye Bursa siyaset ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı.
2026.08.12 15:19 - Son Güncellenme: 2026.08.12 15:19 - Bursa Bölge - İHA
Bursa'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Enver Erol, sevenlerinin ve yakınlarının katıldığı cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol'un amcası olan Enver Erol için Hacı Hasan Yıldız Çınar Camii'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Törende Erol'un ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, çok sayıda vatandaş da cenazeye katılarak aileye başsağlığı dileklerini iletti.
Cenazeye AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol'un yanı sıra AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ile AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya katıldı. Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik de cenaze töreninde yer aldı.

BURSA ŞEHİR HASTANESİ KAVŞAĞINDA KAZA GEÇİRDİ
Enver Erol'un hayatını kaybettiği kaza, önceki gün saat 15.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesindeki Bursa Şehir Hastanesi Kavşağı'nda meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Enver Erol'un kullandığı 16 PAE 75 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, refüjde bulunan bariyere şiddetli şekilde çarptı. Kazanın etkisiyle araç ağır hasar alarak kullanılamaz hale geldi.
Otomobilde bulunan Enver Erol ile eşi Alime Erol yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemi alan ekiplerin çalışmasının ardından yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarıldı.

HASTANEDEKİ MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Enver Erol ve eşi Alime Erol, ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Durumu ağır olan Enver Erol, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Erol'un ölüm haberi, başta Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol olmak üzere ailesi ve yakınlarında büyük üzüntüye neden oldu.

ENVER EROL TOPRAĞA VERİLDİ
Yaşanan acının ardından Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, amcası Enver Erol'un vefatını sosyal medya hesabından duyurdu.
Enver Erol'un naaşı, Hacı Hasan Yıldız Çınar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere götürüldü. Cenaze töreninde siyaset, yerel yönetim ve spor camiasından isimlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş da Erol'u son yolculuğunda yalnız bırakmadı.