Trabzonspor tribünlerinde kavga

Trabzonspor tribünlerinde kavga

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor taraftarlarının bulunduğu tribünde kavga çıktı. Polisle tartışan taraftarların bir kısmının stat koltuklarını sökerek attıkları görüldü.

2013.04.17 20:40 - Son Güncellenme: 2013.04.17 20:40 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Trabzonspor tribünlerinde kavga

Yaşanan tartışma sırasında hafif yaralanan iki taraftara ambulansta müdahale edildi.

ÇALIMBAY TAKIMININ BAŞINDA

ZİRAAT Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelen Sivasspor ile Trabzonspor maçını takip etmek üzere 60 gazeteci akreditasyon yaptırdı.

Babası Bektaş Çalımbay'ın rahatsızlığı nedeni ile takımın yaptığı son çalışmaya katılamayarak İstanbul'a giden Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün kente dönerek yarı final maçında takımın başında sahaya çıktı.

KALE TOLGA'NIN

Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, kalede Tolga Zengin'e şans verirken, Onur'u ise yedek soyundurdu. Halil Altıntop, Alanzinho ve Olcan da yedekler arasında yer aldı. Bordo mavililerde Henrigue, Soner, Colman, Volkan, Adrian ve Marek Cech ilk onbirde sahaya çıkan oyuncu oldu.

GİRAY BANDAJLA

Geçen hafta Orduspor maçında başında açılma olan ve dikiş atılan Giray Kaçar, özel bir bandaj ile maça başladı.

SİVASSPOR'DA İDEAL 11

Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ideal onbirini sahaya sürdü. Savunmada Navratil ve Ümit, görev alırken, orta alan Kadir ve Hakan'a, kanatlar ise Aatif ve Gorisicki'ye teslim edildi. Forvette ise Erman ve Eneramo görev aldı.

5 DERECEDE OYNANDI

Karşılaşmanın başlama saatinde stadyumda sıcaklık 5 derece olarak ölçüldü.

800 TRİBÜN DOLDU

Trabzonspor taraftarları, kendileri için ayrılan 800 kişilik tribünü doldurarak takımlarına destek verdi. Sivasspor'u ise yaklaşık 8000 dolayında taraftar desteklerken tribünlerdeki boşluklar dikkat çekti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 20:40 - Son Güncellenme: 2013.04.17 20:40 - HABER MERKEZİ
A