Trabzonspor taraftarları Olimpiyat'a akın etmeye hazırlanıyor

Trabzonspor taraftarları Olimpiyat'a akın etmeye hazırlanıyor

Trabzonspor taraftarları, takımlarının Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maça yoğu ilgi gösteriyor. Taraftarlar, Olimpiyat Stadı'nda adalet çağrısında bulunacak.

2012.12.13 16:41 - Son Güncellenme: 2012.12.13 16:41 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Trabzonspor taraftarları Olimpiyat'a akın etmeye hazırlanıyor


İstanbul'daki taraftar derneklerini bir çatı altında toplamak üzere yola çıkan İstanbul Trabzonsporlular Platformu, Olimpiyat Stadı'ndaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına bir başka hazırlanıyor. Platformun Başkanı Ali Uzunay, "bir maçtan çok daha fazlası" diyerek organizasyon şartlarının zor olduğu ortamda fedakarlık yaparak Olimpiyat Stadı'nı özel kılacak girişimlerinin olacağını söyledi. Platformun açılaması ise şöyle,
"Haydi Trabzonspor Olimpiyat'larına! Doğruluğun ve Adaletin sınandığı ligde de Şampiyon olan Büyük Trabzonspor Camiasına. Şampiyon takımınızı İstanbul'da hiç yalnız bırakmadınız, Bu hafta da bir maçtan çok daha değişik anlamı olan buluşmamıza bütün Trabzonspor sevdalılarını davet ediyoruz. 16 Aralık Pazar günü 13.30'da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na her türlü haksızlığa karşı bir bütün olduğumuzu göstermek için sizleri bekliyoruz.
Trabzonsporlular olarak adetimiz olduğu üzere Olimpiyat Stadı'nı şölene çevireceğimiz bu önemli günde, hem İBB karşısındaki takımımızı destekleyecek, hem de tüm Türkiye'ye en gür sesimizle, adalet çağrısında bulunacağız. Haydi Trabzonsporlu! İstanbul'da yine dik oynama zamanı!"

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 16:41 - Son Güncellenme: 2012.12.13 16:41 - HABER MERKEZİ
A