Trabzonspor'da parola galibiyet

Trabzonspor'da parola galibiyet

BEŞİKTAŞ karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkmaya hazırlanan Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, oyuncularından saldırgan olmalarını ve rakibi baskı altında tutmalarını istedi.

2013.08.17 13:52 - Son Güncellenme: 2013.08.17 13:52 - Spor
A
Trabzonspor'da parola galibiyet

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında yarın akşam Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Bugüne kadar oynadığı 4 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmeyen bordo mavililer bu seriyi devam ettirip ligde de iddiasını ortaya koymayı planlıyor. Hafta içerisinde Orduspor ile yapılan hazırlık maçında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrası oyuncularını yaptıkları basit hatalar yüzünden sert bir dille eleştiren teknik direktör Mustafa Akçay, "Saldırgan takım istiyorum. Rakip baskı altında tutulmalı. Biz istediklerimizi yaparsak rakibe oyun şansı tanımayız" dedi. Akçay'ın Beşiktaş karşısında yeni transferlerden Malouda'yı da ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

BAŞKAN AİLESİ VE YÖNETİCİLERLE TRİBÜNDE İZLEYECEK

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, deplasmanda taraftarlara koyulan tribün yasağını protesto etmek için Beşiktaş maçını siyah beyazlı taraftarların arasında izleme kararı almıştı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun maça iki oğlu, Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Uzunay ile birlikte gideceği ancak hangi tribünden izleyeceğinin henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ İLE 117. RANDEVU

Trabzonspor ile Beşiktaş yarın oynayacakları maçla 117 kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 116 karşılaşmada Beşiktaş'ın 46, Trabzonspor'un ise 42 galibiyeti bulunuyor. 28 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Söz konusu maçlarda Trabzonspor kalesinde 152 gol görürken, rakip filelere ise 126 gol bıraktı. İstanbul'da oynanan son 9 lig maçında Beşiktaş'ı 4 kez yenen Trabzonspor sadece bir kez kaybetti. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

GALİBİYET VOLKAN'A HEDİYE

Trabzonsporlu futbolcular Beşiktaş maçından üç puanla ayrılıp, galibiyeti yeni baba olan Volkan Şen'e armağan etmek istiyor. Zorlu maç öncesi teknik direktör Mustafa Akçay'dan kopardığı özel izinle ABD'ye giden ve çocuğunu gören Volkan Şen, ardından hemen Trabzon'a dönmüş ve takımla çalışmalara başlamıştı. Teknik direktör Akçay'ın ligin ikinci haftasından sonra Volkan'a çocuğuyla hasret gidermesi için izin vermesi bekleniyor.

ONUR: "İYİ BAŞLARSAK İYİ GİDER"

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak, Beşiktaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Avrupa kupasında elde ettiğimiz iyi sonuçlar yeni sezon öncesi bize moral verdi. Ancak lig maçlarının heyecanı çok farklı oluyor ve Beşiktaş'ın da kalitesi ortada. Zorluk derecesi yüksek bir maç olacak. İyi başlarsak devamı da iyi gelir düşüncesindeyiz. Bu yüzden kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Tolga ağabeye karşı oynamak ise çok farklı olacak. O benim için çok özel birisi" dedi.

TRABZONSPOR'UN BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE

Onur- Zeki Yavru, Giray, Mustafa, Olcan (Kadir), Volkan, Colman, Aykut Akgün, Malouda, Adrian, Henrique

SAKAT: Bosingwa

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.08.17 13:52 - Son Güncellenme: 2013.08.17 13:52 - Yağmur
A