Trabzonspor'da daha şimdiden transferde hareketli saatler yaşanıyor

Trabzonspor'da daha şimdiden transferde hareketli saatler yaşanıyor

Sezonu hayal kırıklığıyla tamamlayan ve yeni dönem için teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşan Trabzonspor'da daha şimdiden transferde hareketli saatler yaşanıyor.

2016.05.21 12:31 - Son Güncellenme: 2016.05.21 12:31 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Trabzonspor'da daha şimdiden transferde hareketli saatler yaşanıyor

Onur Kıvrak'ın çapraz bağ ameliyatı olduğu dönemde Kayserispor'dan kiralanan ve bu süreçte adeta Trabzonspor kalesinde devleşen Hakan Arıkan, Onur'un takıma dönmesiyle bu sezon başında Fırtına ile yollarını ayırmak zorunda kalınmıştı. Sezonu Osmanlı'da noktalayan deneyimli eldivenin, yeniden Trabzon'a gelmek istediği öğrenildi.

MUSA ÇAĞIRAN SÜRPRİZİ
Habertürk'te yer alan habere göre, öte yandan Bordo-Mavililer'de gündeme sürpriz bir isim daha geldi. Osmanlı'nın 24 yaşındaki orta sahası Musa Çağıran Trabzon'a önerildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da bu ismi kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Ayrıca başarılı stoper Uğur Demirok'un da geri döneceği, hatta Trabzon'da tam iki ay önceden ev kiraladığı iddia edildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.05.21 12:31 - Son Güncellenme: 2016.05.21 12:31 - HABER MERKEZİ
A