Trabzonspor'da birlik, beraberlik çağrısı
Mayıs ayında yapılan genel kurulda yarışan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Muharrem Usta, bir araya gelerek birlik beraberlik çağrısı yaptı.
2013.07.24 11:36 - Son Güncellenme: 2013.07.24 11:36 - Spor - HABER MERKEZİ
Trabzonspor'da mayıs ayında yapılan olağanüstü genel kurulda yarışan adaylardan kulüp başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ile Muharrem Usta'nın bir araya geldiği bildirildi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan "Trabzonspor, birlikte daha güçlü" başlıklı açıklamada, bir araya gelen kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Muharrem Usta'nın camiaya birlik beraberlik çağrısı yaptıkları belirtildi.
Hacıosmanoğlu ve Usta'nın, kulübün geleceği adına bundan sonra basketboldan sonra futbolda da birlikte hareket etme kararı aldıkları kaydedildi.