Tottenham taraftarı saldırıya uğradı!

Tottenham taraftarı saldırıya uğradı!

Lyon deplasmanında takımını desteklemek isteyen Tottenham taraftarı kötü bir sürprizle karşılaştı.

2013.02.21 11:52 - Son Güncellenme: 2013.02.21 11:52 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Tottenham taraftarı saldırıya uğradı!

Lyon'da oynanacak olan Tottenham maçını izlemek için Fransa'ya gelen İngiliz taraftarlar saldırıya uğradı. 3 Tottenham taraftarı hastaneye kaldırıldı.

Goal.com, olay tanığı Theo Benneworth ile konuştu ve olayların nasıl gerçekleştiğini öğrendi. Benneworth yaptığı açıklamada, "Ön kapıdan çok uzakta değildik, muhabbet ediyorduk. Birden bara saldırı başladı. Camlar kırıldı, tabureler havada uçuştu. Kaç tane İngiliz taraftarı vardı göremedim. İngiliz korumalardan biri sandalyeyi kalkan yaparak insanları içeri atılan nesnelerden korumaya çalıştı. Sonra biraz duraklama oldu ve ardından yeniden içeriye madde yağdırmaya başladılar. Herkes gibi ben de yerdeki cam parçalarından geri kaçtım ve barın arka taraflarına gittim." dedi.

Tottenham taraftarı geçtiğimiz sene de Lazio'da benzer bir saldırıya uğramıştı. Bu saldırıların anti-semitik olabileceği de düşünülürken polis tarafından bir açıklama yapılmadı ve olayın dini yönü üzerinde çok durulmadı.

Tottenham, Lyon'la Perşembe akşamı karşı karşıya gelecek. İngiliz temsilcisi Gareth Bale'in frikik golleriyle Fransız rakibini İngiltere'de 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. (

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 11:52 - Son Güncellenme: 2013.02.21 11:52 - HABER MERKEZİ
A