Toroğlu'ndan Bursaspor'a çirkin benzetme
Kabzımallığıyla bilinen Erman Toroğlu, Bursaspor'a skandal bir benzetme yaptı. Eskiden Bursa'dan hale şeftali geldiğini, o şeftalinin lakabının 10 numara olduğunu söyleyen Toroğlu, "Fenerbahçe karşısında Bursaspor tam şeftali spordu. Kızmasınlar. Bu takımı böyle giderse çok takım yener" dedi. Bursalılardan tepki gecikmeden geldi
2011.12.13 11:37 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
BURSASPOR'DAN TOROĞLU'NA TOKAT GİBİ JET CEVAP...
Dün gece Kanal Türk'te Serhat Ulueren'in sunduğu Telegolprogramı skandallara imza attı.
Ulueren şike operasyonu kapsamında tahliye edilen isimlerden söz ederken yaptığı gaf ile herkesi güldürürken, yorumculardan Erman Toroğlu'nun yorumları ise izleyicileri çıldırttı.
Ulueren, "Beşiktaş Stoke City maçında Tayfur oynabilecek mi?" dedi ve bu gafıyla izleyenleri güldürdü. Ulueren ardından yanlışını düzeltti ve "pardon, teknik adam olarak görev yapabilecek mi?" dedi. Ancak Toroğlu hemen müdahale etti ve "ön libero olarakoynayacak" dedi.
Ancak Toroğlu'nun skandal yaşatan sözleri progrmaın ilerleyen bölümlerinde geldi.
TOROĞLU'NDAN BURSA'YA ÇİRKİN BENZETME
Bursaspor - Fenerbahçe maçını değerlendiren Toroğlu, Bursaspor'u resmen yerden yere vurdu.
Kabzımallığıyla bilinen Erman Toroğlu, Bursaspor'a skandal bir benzetme yaptı. Eskiden Bursa'dan hale şeftali geldiğini, o şeftalinin lakabının 10 numara olduğunu söyleyen Toroğlu, 'Gelen şeftali iri olduğu için ona bir de peze..nk kellesi' derlerdi dedi.
Ardından da bombayı patlattı. İşte skandal sözler:
"Eskiden bizim hale, Bursa'dan şeftali gelirdi. En iyi şeftali '10 Numara şeftalidir'... Adı 10 numaradır onun. Şöyle büyük, 'peze..nk kellesi' derler onun bir adına da.
Yani bugün Bursaspor tam 'şeftali' spordu, 10 numara şeftali spordu. Kızmasınlar. Bu takımı böyle giderse çok takım yener. Bursa zaten 4 haftadır puan alamıyor."