TOPRAĞA GÖMÜLÜ GENÇ KIZ CESEDİ
İzmir'in Menderes ilçesinde, ormanlık alanda toprağa gömülü halde kadın cesedi bulunduİzmir'in Menderes ilçesinde, ormanlık alanda toprağa gömülü halde kadın cesedi bulundu
2011.04.01 21:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
Gümüldür beldesi Ovacık mevkisinde koyun otlatan çoban, toprak üzerinde çıkmış bir insana ait ayak parmaklarını görünce, gömülü halde bir ceset bulunduğu fark ederek durumu jandarmaya bildirdi.
1 AY ÖNCE GÖMÜLMÜŞ
Olay yerine gelen ekipler, savcılık talimatıyla cesedi gömülü olduğu yerden çıkardı. 20 yaşlarındaki bir kadına ait olduğu belirlenen cesedin, yaklaşık 1 ay önce gömüldüğü, çürümeye yüz tuttuğu ve boynunda bazı izlerin bulunduğu belirtildi.Ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma, eşkale uygun kayıp başvurularıyla ilgili inceleme başlattı.
EN SON HABER.COM