Toplantıyı yarıda kesip işsiz genci dinledi

Toplantıyı yarıda kesip işsiz genci dinledi

Adana'da işsiz olduğu için bıçakla kendine zarar verip ölmek isteyen genci İl Koordinasyon Toplantısını keserek yanına çağıran Vali Hüseyin Avni Coş, iş sözü verip Kurban Bayramı için para yardımında bulundu.

2013.10.08 18:34 - Son Güncellenme: 2013.10.08 18:35 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Toplantıyı yarıda kesip işsiz genci dinledi


 

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre evli ve 4 çocuğu olan Adem Üredi (31) işsiz olduğu için önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na giderek iş istedi. Ancak burada kimseyle görüşemeyen Adem Üredi daha sonra Adana Valiliği'ne gelerek Vali Hüseyin Avni Coş ile görüşmek istedi. Vali Coş, İl Koordinasyon Toplantısı'nda olduğu için görevliler valinin toplantıda olduğunu söyledi. Bunun üzerine sinirlenen genç valilik protokol girişindeki metro alt geçidi merdiven çatısına çıkarak kendisine bıçakla zarar verdi. Kalbina bıçak dayayan genci bir vatandaş ve polisler ikna etti. Üredi hastaneye götürülerek tedavi altına alınırken Vali Coş'ta toplantı da işsiz gencin kendisiyle görüşemediği için bıçakla kendine zarar verdiğini öğrendi. Bunun üzerine Coş, toplantıyı yarıda keserek genci yanına çağırıp görüştü. Vali Coş, gence iş sözü verdikten sonra Kurban Bayramı öncesi de para yardımı yapılmasını sağladı. Vali Coş, bir 18 günlük olan 2 erkek, 2 kız çocuğuna da oyuncak ve gıda yardımı yapılması talimatını verdi.

Üredi, yardım ve iş sözünün ardından Vali Coş ile görüşemeyince çok acele karar vererek ölmek istediğini işsiz olduğunu bu nedenle bunalıma girdiğini belirterek, "Ama sayın valim toplantıyı yarıda keserek bana iş sözü verdi. Ben zaten Adana'da sadece kendisinden yardım alıyorum. Bana yardım sözü verdiği için ona teşekkür ediyorum. Allah Başbakanımızdan ve valimizden razı olsun. Benim tek amacım çocuklarımın karnını doyurmak" dedi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 18:34 - Son Güncellenme: 2013.10.08 18:35 - HABER MERKEZİ
A