Toplantıdaki 'İmamoğlu' sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı

Toplantıdaki 'İmamoğlu' sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı

İBB'nin kent lokantaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı AK Parti MKYK toplantısında gündeme geldi. MKYK üyelerinden biri iddiaya göre Ekrem İmamoğlu'nun seçim başarısında kent lokantalarının rolüne değinince Erdoğan tepkiyle karşılık verdi, üç dönem milletvekilliği yapan kurmayına "Bunu nasıl söylersin?" diyerek çıkıştı.

2024.04.19 12:24 - Son Güncellenme: 2024.04.19 12:34 - Güncel - MİLLİYET
A
Toplantıdaki 'İmamoğlu' sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı

İlki 2022 Haziran'da açılan İBB Kent Lokantaları megakentin dört bir yanına yayılmaya devam ediyor. Ekrem İmamoğlu seçimden kısa süre önce de lokantaların 14.'sünün açılışını Arnavutköy'de gerçekleştirmişti. Kent lokantalarının İstanbullularının seçim tercihinde önemli rol oynadığı yorumu Erdoğan başkanlığındaki toplantıda da gündeme geldi.

Toplantıda MKYK üyelerinden biri, İBB Başkanı İmamoğlu'nun kent lokantaları açtığını anımsattı, kent lokantalarının reklamını çok iyi yaptıklarını, AK Parti'nin ise halkla ilişkileri alanında eksikleri bulunduğunu dile getirdi. Bunun üzerine Erdoğan, kurmayına tepkiyle karşılık verdi.

ERDOĞAN: HANİ NEREDEYMİŞ BU LOKANTALAR?

Erdoğan Kent Lokantaları için "Hani neredeymiş bu lokantalar? Gidelim birlikte bakalım ne hizmeti veriyorlarmış" ifadelerini kullandı.

"BUNU NASIL SÖYLERSİN?"

Kent Lokantaları'yla ilgili değerlendirmeyi yapan kurmayına ise "Sen üç dönem vekillik yapmış birisin. Bunu nasıl söylersin? Karşı tarafın her söylediğine nasıl inanırsınız?" sözleriyle tepki gösterdi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.04.19 12:24 - Son Güncellenme: 2024.04.19 12:34 - MİLLİYET
A