Tolga Zengin'de sıcak gelişme!

Tolga Zengin'de sıcak gelişme!

Beşiktaş, Galatasaray'ın da istediği Tolga Zengin için yeni bir hamle yapıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yakın arkadaşı olan Ali Ağaoğlu, bu transfer için arabuluculuk yapacak.

2013.07.17 11:30 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:31 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Tolga Zengin'de sıcak gelişme!

 

Beşiktaş'ın Tolga Zengin aşkı dinmiyor. Galatasaray'ın transfer listesine giren tecrübeli kaleciyi ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor'un restine karşılık yeni bir hamle yapacak.

Geçtiğimiz hafta yapılan görüşmelerin ardından bu transfer tıkanmış ve Trabzonspor cephesi, yaptığı yazılı açıklamayla, Tolga Zengin'i Beşiktaş'a satmayacaklarını belirtmişti. Ancak 2'nci başkan Ahmet Nur Çebi, hem yakın arkadaşı, hem de hemşehrisi olan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'yla görüşerek bu transfer için kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Ağaoğlu da, Çebi'yi kırmayarak, Karadeniz ekibinin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'yla görüşmeyi kabul etti ve Tolga Zengin için arabuluculuk yapabileceğini ifade etti.

Tolga alacaklarından vazgeçti

Yönetim kanadında bu gelişme yaşanırken, Tolga Zengin de bu transferin bitmesi için büyük bir özveride bulundu. Beşiktaş'a gelmek istediğini ifade eden Trabzonspor'un kaptanı, daha önce 1.2 milyon TL'lik alacağının 600 bin TL'sinden feragat etmiş ve yönetimlerin anlaşmasını beklemişti.

Tolga şimdi de, alacaklarından tamamından vazgeçebileceğini belirtti. Ali Ağaoğlu'nun devreye girmesinin ardından bu transferde hafta sonuna kadar orta yolun bulunması bekleniyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 11:30 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:31 - HABER MERKEZİ
A