Tokat'ta kaybolan çocuklar için yeni gelişme!

Tokat'ta kaybolan çocuklar için yeni gelişme!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kayıp olan iki çocuktan Bayram Erol'un Ankara'da görüldüğü iddia edildi.

2016.04.01 11:36 - Son Güncellenme: 2016.04.01 11:46 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Tokat'ta kaybolan çocuklar için yeni gelişme!
03:07 45 gündür kayıp torununu arıyor

İLGİLİ VİDEO

45 gündür kayıp torununu arıyor

Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi'nde Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları 8 yaşındakiBayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan, 29 Aralık tarihinde evlerinden ayrıldıktan bir süre sonra kendilerinden bir dahahaber alınamadı. Yaşanan olayın ardından ailelere telefonla birçok asılsız ihbar gelirken, birkaç gün önce Ankara'dan gelen yeni bir ihbar aileyi umutlandırdı.

Kayıp çocuklardan Bayram Erol'un dedesi Bayram Erol, kendilerini arayan bir kadının Ankara'da Bayram'ı gördüğünü iddia ettiğini söyledi. Bu ihbar üzerine konuyu emniyetyetkilileri ile paylaştıklarını ifade eden Erol, polisin Bayram'ın görüldüğü iddia edilen yerde MOBESE kameralarını incelemeye aldığını kaydetti.

94 GÜNDÜR İKİ ÇOCUK KAYIP

Kayıp çocukların bulunması amacıyla devletin tüm imkanları sefer edilerek aramaçalışmaları havadan, karadan ve sudan yapıldı. Onlarca kişinin katılımıyla günlerce süren arama çalışmalarında bir ipucu bulunamaması sonucu ırmakta yapılan arama çalışmaları sonlandırıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen özel ekibin çalışmaları ise devam ediyor. Öte yandan her iki aile, çocukların bulunmasında yardımcı olan kişiye 100 bin TL para ödülü vereceklerini açıklamıştı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.04.01 11:36 - Son Güncellenme: 2016.04.01 11:46 - HABER MERKEZİ
A