TOFAŞ genç oyuncularına güveniyor - ÖZEL HABER

TOFAŞ genç oyuncularına güveniyor - ÖZEL HABER

TOFAŞ Spor Kulübü Başkanı ve Türk basketbolunun duayen isimlerinden Efe Aydan, yeni sezondaki transferler ve genç oyuncuların performanslarıyla ilgili Bursada Bugün'ün sorularını yanıtladı.

2013.07.17 16:09 - Son Güncellenme: 2013.07.17 18:02 - Spor - HABER MERKEZİ
A
TOFAŞ genç oyuncularına güveniyor - ÖZEL HABER
05:20 Tofaş'ta son durum

İLGİLİ VİDEO

Tofaş'ta son durum

 

Haber: Cem KURUÇAY - Kamera: Rabia DENİZ / BURSADABUGUN.COM 

 

TOFAŞ Spor Kulübü Başkanı ve Türk basketbolunun duayen isimlerinden Efe Aydan, Bursada Bugün'ün sorularını yanıtladı. Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek kırmızı beyazlıların son durumu hakkında bilgiler veren Aydan, her zamanki gibi bu sezon da gençlere güvendiklerinin altını çizdi. Yeni transferler Evren Büker ve Serhat Çetin'in de takıma güç katacağını belirten Aydan, altyapıdan Muhsin ve Kerem'i bu sezon A Takım'a çıkaracaklarını ifade etti.

BALAZİC İLE 2 YILLIK ANLAŞMA

Efe Aydan, Ümit Milli Takım forması giyen Samet Geyik'in daha fazla forma şansı bulması için Tomislav Ruzic'i gönderdiklerini ve takımın ileriye yönelik uyumu için teknik kadro olarak yoğun çalışma sarfettiklerini söyledi. Geçen sezon Bursa temsilcisinde mücadele eden yabancı oyunculardan bir tek Elonu'nun takımda kaldığını belirten başkan, Erdemir'den Balazic ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını ve yabancı transferde bir oyun kurucu daha alacaklarını söyledi.

'DAHA İYİSİ OLACAK' 

Yeni sezon hedeflerini anlatan Aydan: "Geçen sezon Eurochallange Cup'ta son 16 takım arasına kalma başarısı gösterdik. Bu sezon daha iyisini yapmak için çalışacağız. Hedefimiz bu sene son sekiz." değerlendirmesinde bulunarak Türkiye Ligi içinse şunları söyledi: Lig'i son 2 yıldır sekizinci sırada tamamlıyoruz. Fakat Play-Off'larda çok kötü yenilgiler alıyoruz. Bunun için ligi daha üst sırada tamamlayıp daha dengeli takımlarla eşleşmeye çalışacağız" diye konuştu. 

KENAN SİPAHİ AYRILIYOR MU?

Aydan, takımdan ayrılması gündeme gelen genç yıldız Kenan Sipahi ile ilgili olaraksa, başarılı oyuncudan övgü dolu sözlerle bahsetti.  Başkan Aydan, Kenan'ın bir gün takımdan mutlaka ayrılacağını fakat bunun için henüz erken olduğunu ve şu an için takımda kalmasını istediklerini söyledi. Öte yandan 10 yıl TOFAŞ'ın formasını terleten ve uzun yıllar kaptanlığını yapan Can Altıntığ konusuna da değinen Aydan, 'Can en doğru yere gitti ve orada kapasitesini kullanabilirse, doğruları yaparsa Türkiye'nin en iyi kulüplerinde oynar' diye konuştu.

 

 

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 16:09 - Son Güncellenme: 2013.07.17 18:02 - HABER MERKEZİ
A