Tofaş'a Avustralya'dan iki takviye
TBSL'nde çıkış arayan TOFAŞ, Brady Marek ve Milton Doyle ile sözleşme imzaladı.
2023.02.21 14:01 - Son Güncellenme: 2023.02.21 14:02 - Spor - ŞEYMA POLAT
HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN
Yunanlı coach Dimitris Priftis'le yollarını ayırdıktan sonra; eski antrenörü Orhun Ene ile 1,5 yıllığına yeniden el sıkışan Tofaş, diğer taraftan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Turkuaz yeşilli takım; istediği performansı alamadığı Deon Thompson'la yollarını ayırdıktan sonra 4-5 numara pozisyonlarını Avustralya Ligi'nde Perth Wildcats forması giyen 1998 doğumlu 2.06 metre boyundaki beyaz Amerikalı Brady Marek ile güçlendirirken; kısa rotasyonuna da yine Avustralya'nın Tasmania JackJumperst takımından Milton Doyle ile takviye yaptı.

Geçen sezonu Gaziantep Basketbol'da geçiren 1993 doğumlu, 1.93 m boyundaki skorer guard Doyle 2021-22 BSL sezonunda 29 maçta 28.9 dk, 11.9 sayı, 2.8 ribaund, 3.3 asist ortalamaları tutturmuştu. Her iki oyuncunun hafta içinde Bursa'ya gelerek idmanlara başlayacağı belirtildi.