Tjaronn Chery'de Galatasaray sevinci!

Tjaronn Chery'de Galatasaray sevinci!

Sneijder'in Galatasaray'a tavsiye ettiği isimden sıcak mesajlar geldi.

2015.04.16 12:03 - Son Güncellenme: 2015.04.16 12:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Tjaronn Chery'de Galatasaray sevinci!

 Hollanda'dan Galatasaray için sürpriz bir mesaj geldi. Wesley Sneijder'in tavsiye ettiği Groningen'li Tjaronn Chery, "Tabii ki Galatasaray'da oynamak isterim. Futbolda en yüksek noktayı hedefliyorum ve Galatasaray'da kesinlikle yükseklerde" dedi.

Galatasaray'da yabancı sınırlamasının serbest kalmasının ardından gözlemciler, Avrupa piyasasındaki çalışmalarını sürdürürken, gündeme gelen Groningen'li Tjaronn Chery flaş bir açıklamada bulundu.

26 yaşındaki orta saha, Hollanda basınına konuşurken, "Galatasaray ile ismimin anılması çok güzel. Galatasaray dünya çapında tanınan, çok büyük bir kulüp. Tabii ki Galatasaray'da oynamak isterim. Futbolda en yüksek noktayı hedefliyorum ve Galatasaray'da kesinlikle yükseklerde" ifadelerini kullandı.

Sneijder'in kendisi hakkında olumlu bir görüş bildirdiği belirtilen Chery, "Wesley'nin böyle düşünmesi benim için büyük onur. Bu demek oluyor ki, ben işimi iyi yapıyorum" diye konuştu.

Forvet arkasında ve sol kanatta forma giyebilen 1,70'lik Hollandalı, bu sezon Eredivisie'de 30 maçta oynarken, 11 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkatleri çekti. Twente altyapısında yetişen ve sözleşmesi 2016 yılında sona erecek olan 1988 doğumlu isim, 2014 yılında Den Haag'dan 800 bin AVRO bonservis bedeli ile Groningen'e transfer olmuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.04.16 12:03 - Son Güncellenme: 2015.04.16 12:03 - HABER MERKEZİ
A