Titanik Orkestrası Bursa Ayşe Selen Deneme Sahnesi'nde izleyici ile buluştu

Titanik Orkestrası Bursa Ayşe Selen Deneme Sahnesi'nde izleyici ile buluştu

Bursa Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, Titanik Orkestrası isimli oyunla Ayşe Selen Deneme Sahnesi'nde izleyici karşısına çıktı. Varlık ve yokluk kavramlarının tartışıldığı, gerçeklik ve hayal arasındaki sınırların sorgulandığı oyun, tiyatro tutkunlarından tam not aldı.

2018.12.12 09:20 - Son Güncellenme: 2018.12.12 09:21 - Bursa Bölge
A
Titanik Orkestrası Bursa Ayşe Selen Deneme Sahnesi'nde izleyici ile buluştu

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, yepyeni bir oyunla sanatseverlerin karşısına çıktı. Hristo Boytchev'in yazdığı, çevirisi Hüseyin Mevsim'e ait olan Titanik Orkestrası adlı oyunun prömiyeri, Yüzüncüyıl Eğitim ve Sanat Merkezi'nde açılışı yeni yapılan Ayşe Selen Deneme Sahnesi'nde gerçekleşti.

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları Adem Mülazım, Gökhan Kum, Mesut Özsoy, Oğulcan Arman Uslu ve Zeynep Çelik Küreş'in başarılı bir şekilde sahneye taşıdığı Titanik Orkestrası'nın prömiyerine, Bursalı tiyatro tutkunları büyük ilgi gösterdi.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman da oyunu izleyenler arasındaydı.

Varlık ve yokluk kavramlarının tartışıldığı, gerçeklik ve hayal arasındaki sınırların sorgulandığı oyunun yönetmenliğini, Batuhan Pamukçu üstlendi. Titanik Orkestrası adlı oyun, unutulmuş küçük bir tren garında yaşayan dört serserinin kısır döngüye dönüşmüş hayatlarının, sihirbaz Harry ile karşılaşmasıyla birlikte değişmesini trajikomik bir şekilde anlatıyor.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Tek perdeden oluşan oyunun sonunda tiyatro tutkunları, Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncularını ayakta alkışladı. Gecenin sonunda, emeği geçenler sahneye davet edildi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Titanik Orkestrası ekibini çiçek vererek kutladı.

Titanik Orkestrası adlı oyun, 16 Aralık Pazar günü saat 16.00'da Ayşe Selen Deneme Sahnesi'nde sahnelenecek.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.12 09:20 - Son Güncellenme: 2018.12.12 09:21 - Gülcan Tekin
A