TIR çarptı üstgeçit yıkıldı

TIR çarptı üstgeçit yıkıldı

Sultanbeyli'de sondaj makinesi yüklü bir TIR, yayaların kullandığı üstgeçite çarptı. Üstgeçitin büyük bölümü yıkılırken, yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

2011.12.05 13:28 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
TIR çarptı üstgeçit yıkıldı

Olay Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan yaya üstgeçitinde bu gece 02.00 sıralarında meydana geldi. Sondaj makinesi yüklü TIR, sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu 4.65 metre yüksekliğindeki üstgeçite çarptı. Çarpmanın şiddetiyle üstgeçitin bazı bölümleri yıkılırken, TIR'ın üzerindeki sondaj makinesi de devrildi.

İtfaiyenin çalışmalarıyla devrilen sondaj makinesi ile TIR cadde üzerinden kaldırıldı. Üstgeçitin yaya merdiveninin caddenin bir bölümüne savrulduğu, bazı bölümlerinin de yıkıldığı gözlendi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabah saatlerinde caddeyi yaya ve taşıt trafiğine kapattı. Üstgeçitin tehlike oluşturan bölümleri ekipler tarafından kesilerek yıkıldı.

Üstgeçitin yaklaşık 1 yıl önce yapıldığını belirten bazı vatandaşlar, "Merdivenin basamakları standartlardan küçüktü. Yaşlılar çok güçlük çekiyordu. Basamakların yeniden yapılması için birkaç kez dilekçe vermiştik. Yıkılması iyi oldu" diye konuştular.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.12.05 13:28 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A