Timur Noyan'dan sponsorluk açıklaması!

Timur Noyan'dan sponsorluk açıklaması!

Bursaspor kulübü 51.Olağan genel kurulunda başkanlık yarışını kaybeden Timur Noyan,Twitter hesabından bir açıklama yayınladı.

2015.05.18 09:32 - Son Güncellenme: 2015.05.18 09:45 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Timur Noyan'dan sponsorluk açıklaması!

Bursaspor'un 51.Olağan genel kurulunda Recep Bölükbaşı ile nefes kesen bir başkanlık yarışı veren ve kongreyi  112 oy farkla kaybeden Timur Noyan,Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;
"Kongre Sürecinde destekleriyle bize güç veren camiamıza teşekkürlerimizi sunar seçilen yönetimin Bursaspor'umuza hayırlı olmasını dileriz.
Gelen yoğun sorularınız üzerine;kongre sürecinde Recep Bölükbaşı'nın vaad ettiği sponsorluk anlaşmalarını Bursaspor'umuzun hak ettiği bedellerle gerçekleştireceğini diliyor ve düşünüyoruz. Gerçekleşmemesi durumunda yine burada olduğumuzun bilinmesini istiyor, gereğini yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz"dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.05.18 09:32 - Son Güncellenme: 2015.05.18 09:45 - HABER MERKEZİ
A