Timsah'ın Kartepe mesaisi başladı

Timsah'ın Kartepe mesaisi başladı

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarının 2. etap çalışmaları kapsamında geldiği Kocaeli Kartepe'de ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

2014.07.08 08:58 - Son Güncellenme: 2014.07.08 09:14 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Timsah'ın Kartepe mesaisi başladı

Dün öğlen saatlerinde Bursa Özlüce Tesisleri'nden ayrılarak 9 gün sürecek 2. etap çalışmaları için Kocaeli Kartepe kamp tesislerine gelen yeşil-beyazlı takım, buradaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Kartepe kamp tesislerine 31 kişilik kadroyla gelen Bursaspor'un antrenmanına 30 futbolcu katıldı. İzinli olan Şamil Cinaz'ın katılmadığı ve 1,5 saat süren antrenmanda yeşil-beyazlı takım kondisyon ağırlıklı çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra 5'e 2 pas, çabukluk ve pas-pres çalışmasıyla sona erdi.
Yeşil-beyazlı takım, 16 Temmuz'a kadar sürecek olan Kartepe kampında bir hazırlık maçı da yapacak. Timsah, Kartepe kampını tamamladıktan sonra Bursa'ya dönerek 17 Temmuz'da çıkacağı ilk Avrupa maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Timsah'ın Kartepe mesaisi başladı

İLGİLİ GALERİ

Timsah'ın Kartepe mesaisi başladı

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2014.07.08 08:58 - Son Güncellenme: 2014.07.08 09:14 - HABER MERKEZİ
A