TİMSAH ARENA İHALEYE ÇIKIYOR...

TİMSAH ARENA İHALEYE ÇIKIYOR...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun ihalesi tamamlandı. 31 firmanın katıldığı ihalede, en düşük 33 milyon 553 bin TL, en yüksek 64 milyon 890 bin TL teklif verildi.

2011.02.17 12:49 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor
A
TİMSAH ARENA İHALEYE ÇIKIYOR...

TİMSAH ARENA İHALESİ -FOTO GALERİ

Velodrom'da yapılacak 44 bin kişilik Timsah Arena ihalesi Büyükşehir Belediyesi'nin Acemler yerleşkesindeki Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ihale toplantı salonunda  yapılıyor.

İNŞAAT SÜRESİ 450 GÜN
Timsah Arena ihalesinin ardından başlayacak inşaatın süresi 450 gün olarak belirlendi. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede, yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacak.

 İhale salonunda firmalar yerlerini aldı. İhale komisyon başkanlığını Bayram Vardar yürütüyor. İhaleye şuana kadar 31 firma başvurdu.

Bayram Vardar koşuyor:

Timsah Arena Stadı konusunda çalışmalar neticesinde ihale aşamasına geldi. İhaleye toplam 31 firma dosya başvurusu yaptı. İhalede firmaların teklif ettiği fiyatları değerlendireceğiz. Aşırı teklifler, itirazlar olursa bunlarla ilgili inceleme olacak. İhale sonucu Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye sunacağız ve sözleşmemiz yapılacak.
 
Konuşmanın ardından komisyon ve firmalar basına kapalı olarak ihale ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.

EN DÜŞÜK TEKLİF 33 TRİLYON

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun ihalesi tamamlandı. Keşif bedeli 50 milyon 200 bin TL olan projenin ihalesine en düşüğü 33 milyon 553 bin TL ile en yükseği 64 milyon 890 bin TL arasında teklifler verildi.

Büyükşehir Belediyesi Acemler yerleşkesindeki Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'nda yapılan ihaleye, 31 firmanın temsilcisi katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, rekabeti yüksek bir ihaleyi tamamladıklarını belirterek, "Bursa'nın bütününü ilgilendiren önemli bir proje olan stadyumun ihalesini tamamladık. Bundan sonra alınan teklifler değerlendirilecek. İhale sürecinin sonuçlanması ile stadyum projesinin en önemli aşamasını tamamlamış olacağız" dedi.
Keşif bedeli 50 milyon 200 TL olan projenin ihalesinde en düşük 33 milyon 553 bin TL, en yüksek 64 milyon 890 bin TL teklif verildi. İhale sonuçlandığında ihaleyi kazanan firma, şartname gereği 450 gün içerisinde inşaatı tamamlayacak.

İHALE TAMAMLANDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun ihalesi tamamlandı.
Büyükşehir Belediyesi Acemler yerleşkesindeki Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'nda yapılan ihaleye, 31 firmanın temsilcisi katıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, rekabeti yüksek bir ihaleyi tamamladıklarını belirterek, "Bursa'nın bütününü ilgilendiren önemli bir proje olan stadyumun ihalesini tamamladık. Bundan sonra alınan teklifler değerlendirilecek. İhale sürecinin sonuçlanması ile stadyum projesinin en önemli aşamasını tamamlamış olacağız" dedi.
Keşif bedeli 50 milyon 200 TL olan projenin ihalesinde en düşük 33 milyon 553 bin TL, en yüksek 64 milyon 890 bin TL teklif verildi. İhale sonuçlandığında ihaleyi kazanan firma, şartname gereği 450 gün içerisinde inşaatı tamamlayacak.


 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.02.17 12:49 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Mehmet Mutlu
A