Timsah Antep'e çıkarma yaptı

Timsah Antep'e çıkarma yaptı

SPOR Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Bursaspor uçakla Gaziantep'e gitti. Sanayici ve iş adamlarından oluşan 135 kişilik kafileyle Gaziantep'e çıkarma yapan Bursaspor'da tek düşünce 3 puan.

2013.02.21 18:48 - Son Güncellenme: 2013.02.21 18:50 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Timsah Antep'e çıkarma yaptı

 


TATLI DAĞITILDI

Bursaspor'un Gaziantep deplasmanı yolculuğu öncesinde Yenişehir Havaalanı'nda bazı taraftarlar futbolcular, teknik heyet ve kafilede yer alanlara tatlı ikram etti. Taraftarlar Gaziantepspor maçı için takıma başarı diledi.

135 KİŞİYLE YOLCULUK

Bursaspor'un Gaziantepspor maçına Bursalı iş adamları da yoğun ilgi gösterdi. Sanayici ve iş adamları takımla birlikte aynı uçakla Gaziantep'e gitti. Kafilede futbolcu, teknik heyet, yönetim, gazeteciler ve iş adamlarıyla birlikte 135 kişinin olduğu belirtildi.

HİKMET KARAMAN: "İKİ TAKIMIN DA HEDEFİ VAR"

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yarın oynanacak Gaziantepspor maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İki takımın da sıralamada hedefleri olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Teknik adamları, futbolcuları ve caimaları da bu stratejik durum çok yakından ilgilendiriyor. Her iki takım da kazanmak zorunda. Orada Bülent Uygun'un 2 maçta 4 puanlık bir çıkışı var. Heyecanı bol olan bir maç olacak. Saha içerisinde disiplinli olan takımların başarılı olacağını görüyoruz. Galatasaray'ın Shalke maçında da gördük. 1-0 galip olan bir takım öyle bir pozisyonda kontradan gol yemesini düşünün. Oyuncuların son derece disiplinli ve dikkatli olması gerekiyor. Soğukkanlı olmalıyız. Futbolcularımızın bireysel kalitelerini takım oyunu haline çevirmesi gerekiyor. Takım disiplininin şampiyon yaptığını unutmadan bu şekilde karşılaşmaya çıkacağız" dedi.

SERDAR AZİZ:"3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Serdar Aziz ise Gaziantepspor maçı öncesi şunları söyledi: "Zor bir karşılaşma olacak. Gaziantepspor yeni hocasıyla beraber çıkış yakalamak istiyor. Biz de Hikmet Karaman hocamızın gelmesiyle birlikte çıkış yakaladık ve 2 maçtan da galip geldik. Zorlu bir deplasman, ama ona göre hazırlandık. Elimizden gelen herşeyi yapıp 3 puanla şehrimize dönmek istiyoruz. Çok iyi bir takımız. Hedeflerimiz var. Biri Avrupa Kupaları'na katılmak. Bu yolda ilerliyoruz. Bu maçın ciddiyetini de biliyoruz."

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ERKAN KAMAT: "MUTLAKA KAZANMALIYIZ"

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat Gaziantepspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Bu maçı mutlaka kazanmalıyız ki bundan önceki galibiyetlerin de kıymeti olsun. Hikmet Karaman'ın eski çalıştığı takımla ilgili ise yorum yapıp ortamı germeye gerek yok. Onlar bizim doslarımız. Aynı dostluklarımız geçerlidir. Zedeleyecek bir durum yok. Bizim 3 puanı alıp dönmemiz gerekiyor.Onlar da kazanmak için uğraşacaklardır. Her iki takım için de önemli olan dostluğun devam etmesi.

"AYNI TİYATROLARI YAPMAZLARSA TOURE OLUR"

Manchester City'nin yetenekli futbolcusu Kolo Toure'nin takımdan ayrılacağını açıklamasının hatırlatılması üzerine ise Kamat şunları söyledi: "Geçtiğimiz sene de Kolo Toure takımdan ayrılacaktı. Mancini düşünmediğini açıklamıştı, ancak öyle bir hal aldı ki daha sonra devam etmesini istediler. Görüşmeler 1 hafta sonra tıkanma noktasına geldi. Eğer aynı tiyatroları bize yapmazlarsa Kolo Toure ile ilgili düşüncemiz olabilir." 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 18:48 - Son Güncellenme: 2013.02.21 18:50 - HABER MERKEZİ
A