Tim Burton'dan Netflix için yeni dizi

Tim Burton'dan Netflix için yeni dizi

Tim Burton'ın yöneteceği "The Addams Family" dizi uyarlaması "Wednesday", Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Smallville'ın senaristleri Alfred Gough ve Miles Millar tarafından ortaya çıkarılan dizi, Wednesday Addams karakterini odak noktasına alacak.

2021.02.23 16:50 - Son Güncellenme: 2021.02.23 16:51 - Medya
A
Tim Burton'dan Netflix için yeni dizi

"Beetlejuice", "Edward Scissorhands" ve "Corpse Bride" gibi filmlere imza atan Tim Burton'ın, daha önce hem televizyonda hem sinemada beğeni kazanan versiyonlarıyla izleyici karşısına çıkan, gotik korku, fantezi ve komedi türlerini harmanlayan "The Addams Family"nin dizi uyarlamasını yöneteceği duyurulmuştu.

Dizinin hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlenecek olan Tim Burton'ın, kariyerinde ilk defa live-action dizi uyarlamasına imza atacağı yapımla ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Filmloverss'ın aktardığına göre, ismi "Wednesday" olarak belirlenen Tim Burton imzalı Addams Family dizisi, izleyiciyle Netflix'te buluşacak.

Netflix'te yayımlanacak sekiz bölümlük dizi, Wednesday Addams karakterini odak noktasına alacak.

Dizi, izleyiciyi Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'nde öğrenci olarak geçirdiği yıllara davet edecek. Ortaya çıkan psişik yeteneklerinde ustalaşmaya başlayan karakter, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engellemeye çalışırken; 25 yıl önce ebeveynlerinin karıştığı doğaüstü gizemi de çözmeye çalışacak.

Smallville'ın senaristleri Alfred Gough ve Miles Millar'ın yaratıcısı ve aynı zamanda dizi sorumlusu (showrunner) olduğu bu dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.02.23 16:50 - Son Güncellenme: 2021.02.23 16:51 - Gülcan Tekin
A